Suntem o echipă mică, 🙂 dar care îți aduce mereu cu drag cea mai bună muzică precum și informațiile care contează din Târnăveni, din județul Mureș și din țară.

Cătălin Pop – radio host / responsabil cu FM-ul  😉

Încă de când urmărea serialul Midnight Caller,  Cătă a știut că într-o zi o să vorbească la radio 🙂 Îl poți asculta de luni până vineri în ”Laboratorul FM”, abordând subiecte funny sau… revoltându-se, după caz, pentru absurditățile mioritice de zi cu zi. Tot el e responsabil pentru cea mai mare parte a playlistului Radio AS, așa că pentru reclamații pe el trebuie să îl luați la rost 🙂

Levente  Doszlop – radio host

Deși e foarte priceput la redactarea documentelor,  pasiunea numărul 1 pentru Levi a fost și rămâne rockul. Îți poate povesti despre o sumedenie de soliști, trupe, concerte și albume hard-rock și nu se plictisește. Îl poți asculta alături de Florin în fiecare vineri seară, unde pregătește mereu un playlist rock 100% în emisiunile ”Rock în 60 de minute” și ”Heavy metal club”. Tot Levi îți pregătește în fiecare miercuri și duminică o selecție perfectă de piese blues în emisiunea ””Acorduri blues”.

Florin Cucerzan – radio host

Florin nu doar ascultă muzică rock, ci o și compune. Membru fondator și chitarist al trupei Autograf, Florin este co-host al emisiunilor Heavy Metal Club și Rock în 60 de minute, unde discută alături de Levi despre muzică, prezintă albume sau intervievează periodic artiști în direct. Rock on!

 

Székely Bela – radio host

 

Realizatorul emisiunii în limba maghiară, Bela este profesorul radioului nostru 🙂 Îl puteți asculta în fiecare vineri după-amiază, aducând cele mai importante știri locale și naționale dar și cele mai bune piese în limba maghiară pe 107.1 fm.