Playlistul Radio AS Târnăveni este unul ce intră în categoria adult contemporary, axându-se pe difuzarea celor mai buni artiști români și internaționali, dar și pe o selecție atentă a celor mai „fresh” hituri din topurile muzicale.
Am ales să difuzăm în timpul zilei artiști și hituri ce au trecut cu mare succes testul timpului, iar playlistul de noapte aduce piese perfecte pentru nopțile albe, fie că aparțin artiștilor consacrați sau trupelor indie. În lista noastră se regăsesc artiști internaționali ca Bruce Springsteen, Abba, Ed Sheeran, Queen, Amy Winehouse, Bruno Mars, Coldplay, Bee Gees, The Weeknd  sau Toto, dar și artiști români precum Holograf, Vama, Taxi, Byron sau Mircea Baniciu.
O componentă importantă a playlistului nostru o reprezintă și muzica populară tradițională, în cea mai mare parte din Ardeal, extrem de apreciată în rândul ascultătorilor noștri.
Programele tematice întregesc grila Radio AS, difuzând o gamă variantă de genuri muzicale în cadrul emisiunilor dedicate, de la jazz până la blues și hard-rock.