Chiar și în era digitală, reclama radio rămâne una dintre cele mai eficiente metode de promovare a produselor sau a serviciilor.

îți oferim două variante de reclamă de bază:

MICA PUBLICITATE – destinată persoanelor fizice, precum și persoanelor juridice în cazul anunțurilor cu oferte de muncă.
Difuzăm anunțul tău din oră în oră, la intervalul +30min, începând cu ora 6:30 până la ora 21:30, luni-duminică. (16 difuzări/zi,  112 difuzări/săptămână).

SPOTURI RADIO – difuzăm spotul tău radio la cele mai bune ore, astfel încât acesta să ajungă la cât mai mulți ascultători. Pachetul standard este de 6 difuzări/zi  (186 difuzări/lună). În cazul difuzării pe o perioadă mai scurtă de o lună, numărul difuzărilor zilnice crește astfel încât numărul total să ajungă la 186 (minim 8 zile de difuzare – pentru altă variantă de promovare pe termen foarte scurt vă rugăm să ne contactați). Difuzăm fie spotul trimis de client, fie spotul realizat de noi (în prețul difuzării putem include realizarea unui spot simplu cu o durată de maxim 1 min / o voce).
În cazul spoturilor radio și a anunțurilor de angajare,  promovarea include și o postare pe pagina de facebook Radio AS Târnăveni precum și o postare în cadrul site-ului radioas.net. 

Pentru alte variante de promovare (în cadrul emisiunilor live, concursuri radio/online etc) precum și pentru prețuri în funcție de cererea dvs. vă rugăm să ne contactați:

mail: radiotvas @ gmail.com

facebook: Radio AS Tarnaveni