Chiar și în era digitală, reclama radio rămâne una dintre cele mai eficiente metode de promovare a produselor sau a serviciilor.

îți oferim două variante de reclamă de bază:

MICA PUBLICITATE – destinată persoanelor fizice, precum și persoanelor juridice în cazul anunțurilor cu oferte de muncă.
Difuzăm anunțul tău din oră în oră, la intervalul +30min, începând cu ora 6:30 până la ora 21:30, luni-duminică. (16 difuzări/zi,  112 difuzări/săptămână).

SPOTURI RADIO – difuzăm spotul tău radio la cele mai bune ore, astfel încât acesta să ajungă la cât mai mulți ascultători. Pachetul standard este de 10 difuzări/zi  .  Difuzăm fie spotul trimis de client, fie spotul realizat de noi (în prețul difuzării putem include realizarea unui spot simplu cu o durată de maxim 1 min / o voce).
În cazul spoturilor radio și a anunțurilor de angajare,  promovarea include și postări pe pagina de facebook Radio AS Târnăveni precum și reclamă în cadrul site-ului radioas.net.  Contactați-ne pentru detalii!

Pentru alte variante de promovare (în cadrul emisiunilor live, concursuri radio/online etc) precum și pentru prețuri în funcție de cererea dvs. vă rugăm să ne contactați:

mail: radiotvas @ gmail.com

facebook: Radio AS Tarnaveni