Percheziții în comuna Band pentru furt calificat

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în comuna Band, la locuința unei persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, precum și la alte locații de interes operativ.

În fapt, din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 5 noiembrie a.c., un tânăr, de 17 ani, din comuna Band, ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din aceeași comună, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 2.000 de lei, fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, la data de 14 noiembrie a.c., față de cel în cauză, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

La acțiuni au participat și luptători ai Serviciului penrtu acțiuni Speciale, specialist criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

IPJ Mureș