ȘTIRI din județ

28 septembrie, zi neagră pe șoselele din județul Mureș

Ziua de 28 septembrie a fost marcată de mai multe accidente pe șoselele din județul Mureș, unul dintre accidente fiind soldat din păcate cu două decese.

Dimineața a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme și un autocamion în localitatea Acățari, pe strada Principală. În urma accidentului două persoane au murit și alte două au fost rănite ușor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers pe durata intervenției autorităților.

 

La orele amiezii un autoturism a intrat intr-un cap de pod, în afara părții carosabile, la intrare în Sovata dinspre localitatea Sărățeni. În urma accidentului două persoane au fost rănite, acestea fiind asistate de către echipajul medical aflat la locul intervenției.

Mai târziu, în jurul orei 16, un alt accident a avut loc între două autoturisme, în municipiul Reghin. În urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat în șanț, iar conducătorii auto precum și un pasager au fost răniți ușor, având nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe durata intervenției.

Tot în jurul aceleași ore un alt eveniment rutier a avut loc în Sighișoara, pe strada Horia Teculescu. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului un bărbat a fost rănit grav ; acesta a fost preluat de către echipajul medical și transportat la spital. Pe toată durata intervenției circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Info: ISU Mureș. Foto: Info Trafic Mureș