ȘTIRI Târnăveni

9 victorii obținute de Clubul Sportiv de kickboxing Târnăveni la Cupa Mediașului!

In data de 15 iunie clubul sportiv de kickboxing din Târnăveni a fost invitat sa participe la Cupa Mediasului.
Clubul local a participat cu 9 luptatori, doi dintre ei fiind la prima participare, iar de acolo sportivii din Târnăveni s-au întors acasă cu rezultate deosebite.

Iată ce ne-au declarat reprezentanții clubului:
”In cadrul evenimentului sportivii nostri au avut parte de runde crancene in fata celor 18 cluburi participante.
In pofida bunei pregatiri a oponentilor, baietii nostri au reusit sa stranga 9 victorii in 10 meciuri, ele decurgand in felul urmator:

Dolcoș Radu – Fiind la prima sa iesire in mediul competitional, Radu a avut un munte greu de biruit in fata unui adversar mult mai experimentat, dar limitarea kilogramelor nu i-au permis alt adverasar (-25 kg). Radu n a facut nici un pas inapoi, mereu punand presiune pe adversar si ripostand la fiecare atac.
Din pacate pentru noi munca lui n-a fost rasplatita cu o victorie, dar ne-a promis ca e ultimul meci pierdut.

Mihăilă Andrei – Pregatirea pentru aceasta lupta a fost dificila. El a avut nesansa de a-și accidenta mana indemanatica la doua zile dupa confirmarea participarii. Fiind un baiat cu simt al raspunderii a refuzat sa-i fure sansa adversarului de a lupta si de a evolua, asa ca a facut pregatirea cum a putut, iar in ziua luptei doar spiritul calit de luptator l-a urcat pe primul loc pe podium. Victorie obtinuta in extra round (runda a 4-a).

Trif David și Gabor Csaba – doi baieti care sunt renumiti pentru acelasi lucru in competitie: amandoi castiga meciurile inainte de termen. De data aceasta au reușit performanta ca ambii sa incheie meciurile in prima runda. Trif printr-o lovitura plasata perfect pe ficatul adversarului, iar Gabor a reusit să-și „convingă” adversarul sa nu mai raspunda gongului pentru a doua repriza.
Victorie prin KO a amandurora.

Demian David – Acest sportiv dă mereu dovadă de calm in timpul meciului, reusind mereu sa aleaga perfect momentul in care sa-si descarce arsenalul de combinatii exact cand adversarul este mai expus. A declarat că mai are loc de imbunatiri, dar deocamdata ne bucuram de o victorie dominanta la puncte.

Stroia Darius – Aici avem o poveste de Cenusareasa, a unui baiat care a gustat infrangerea la ultima iesire competitionala si a hotarat ca nu i ceva ce vrea sa simta din nou. Prin multa munca a reusit sa si completeze lipsurile si sa obtina victoria mult dorita.Meci castigat la puncte.

Pasca Darius – Mascota clubului si cel care ii imbarbateaza pe toti sa nu renunte, desi are doar… 12 ani.
Un baiat foarte muncitor care mereu s-a confruntat cu adversari mai grei si mai experimentati, dar pe care mereu ii depasea pana la gongul final.
Primul meci disputat cu un individ cu 2 ani mai mare si 5 kg in plus a fost unul demn de cinema, fiind un carusel de emotii pentru cei care l-au vizionat. Pregatirea lui si determinarea de a nu pierde titlul de zero meciuri pierdute au facut ca Pasca sa fie incoronat castigator.
Al doilea meci in schimb a fost mult mai dificil, in fata unui adversar mult mai experimentat. Adversarul ultimului oponent a decis ca e prea riscant sa accepte meciul si a renuntat, dar Darius a decis ca e pacat ca un sportiv sa bata atata drum si sa nu aiba parte de meci. Asa ca, obosit cum era dupa primul meci, a decis să faca meciul unul memorabil pt adversar. O nouă victorie! Una cu multe lecții.

Molnar Casian – El frecventeaza antrenamentele clubului de ceva timp, dar este prima data cand a decis sa accepte o invitatie pentru a concura. A fost un practicant exemplar cu munca prestata pentru anduranta, forta si tehnica. Adversarul a reusit sa incheie meciul pe picioare, in ciuda prestatiei dominante a lui Casian.
Victorie la puncte si pentru Molnar Casian.

Sandu Darius Florin – Am păstrat cel mai palpitant meci pentru final.
Pregătirea premergatoare meciului a fost fara cusur, Darius reusind sa participe la toate antrenamentele tehnice si sa forteze timp si pentru conditie fizica. Nu avea de unde sa stie cat de mult urma să-l ajute acest lucru in momentul in care, în secunda 22 a primei runde a facut cunostinta cu forta adversarului (cu 3 ani mai mare) . Un croseu puternic de dreapta la trimis pe Sandu la podea. Nimeni n-a crezut ca se va putea ridica dupa asemenea lovitura, dar spre șocul tuturor, el s-a ridicat si in urmatoarele 3 runde si-a ”piperat” adversarul cu un arsenal de combinatii variate. Meciul a ajuns in extra round doar datorita avantajului dobândit de catre adversar in prima runda.
Meciu a fost premiat ca fiind cel mai frumos de la categoria amatori.

Efortul echipei din Târnăveni nu ar fi fost posibil fara implicarea membrilor sălii, care și-au asumat rol de șoferi, antrenori secunzi (Cătalin Găinar și Daniel Sergio Coman) și sponsori dedicați (Cătălin Marian).
Familiile acestor luptători merită lăudate și admirate pentru susținerea pe care o acordă copiilor lor pe plan emotional și financiar.
Felicitări tuturor!”