ȘTIRI Târnăveni

Accident grav la Târnăveni – șoferul mașinii de salubritate strivit între mașină și zidul unei case

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnaveni au intervenit luni dimineață la un accident cu o victimă de sex masculin surprinsă între un autocamion și o casă de locuit, pe strada Avram Iancu.

Bărbatul se afla în timpul programului de lucru și – potrivit primelor informații – pe o străduță mai îngustă și în pantă ar fi oprit pentru a aduce pubelele la mașină.
În scurt timp acesta ar fi văzut că mașina o ia din loc și s-ar fi repezit să urce în cabină pentru a încerca să tragă de volan. Bărbatul a reușit să urce pe scară dar s-ar fi dezechilibrat și a căzut când mașina se apropia de zidul unei case.
Din nefericire nu a mai avut timp să se ferească și a fost prins ca într-o menghină între autogunoieră și peretele casei, potrivit stirileprotv.ro .

Bărbatul accidentat, în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost extras de pompieri și predat echipajului medical. Ulterior acesta a fost transportat de către echipajul SMURD B2 la CPU Târnăveni, unde mai apoi a fost preluat de către echipajul medical de pe elicopterul SMURD.