ȘTIRI Târnăveni

Ajutoare trimise de târnăveneni pentru victimele cutremurului din Turcia

Parohia Ortodoxă Târnăveni II a organizat, alături de mai mulți membri ai grupului ”Bucuria de a dărui Târnăveni” și Ruck Ventilatoare, o campanie de întrajutorare dedicată persoanelor afectate de cutremurele din Turcia de la începutul acestei luni. În perioada 10-17 februarie, în mai multe puncte de colectare din municipiu, cetățenii au putut dona produse de primă necesitate pentru victimele cutremurelor. O listă extinsă cu astfel de produse a fost făcută publică de către Ambasada Turciei la București printr-un anunț.

La fel ca în cazul ajutoarelor trimise în Ucraina, mobilizarea a fost și de această dată exemplară, o sumedenie de pachete fiind donate de către oamenii inimoși din oraș.

Grupul ”Bucuria de a dărui Târnăveni”, accesibil oricui prin intermediul paginii de facebook, reprezintă locul unde oamenii, indiferent de categoria socială, pot contura un zâmbet pe chipurile semenilor. Cum anume? Ei bine, oferind autentic, din suflet. Grupul își propune să vină în sprijinul celor cu o situație materială mai delicată, de la înființare și până în prezent având o sumedenie de activități caritabile pe plan local.

Cei ce doresc să ajute pe viitor se pot alătura acestui grup cu un click pe  acest link (facebook)