ȘTIRI din județ

Cercetați pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii mureșeni au depistat în județul Mureș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.
La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 08:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu-Mureș aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe strada Remetea, un bărbat, în vârstă de 41 de ani.
În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat.
Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 22.45, pe DN 15, în localitatea Gornești, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Gornești au oprit în trafic un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani.
În urma verificărilor efectuate privind situaţia juridică a autoturismului condus, poliţiştii au stabilit că maşina este neînmatriculată, iar plăcuţele cu număr de înmatriculare aplicate sunt false.
Astfel, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat”, respectiv “conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare”.