ȘTIRI Târnăveni

Chimica Târnăveni este campioana județeană la categoria U19 , 2022-2023

Grupa de juniori U19 a clubului a castigat un nou titlu la juniori la categoria U19 cu victorii pe linie, fara infrângere si fara rezultat de egalitate, avand un punctaj maxim, 36 puncte, cu 93 goluri marcate si doar 16 goluri primite castigand totodata si titlul de golgeter prin jucatorul Tompi Alexandru Flavius cu 29 de goluri marcate. Clubul a realizat ambele recorduri in acest sezon, cea mai mare diferenta de scor de 13 goluri cu juniorii de la Valea Izvoarelor si recordul de goluri pe meci, 17 cu juniorii de la Sporting Gornesti.

 

La inceputul lunii viitoare in perioada 6-9 iunie se va disputa faza inter-judeteana in care Chimica va intalni campioana judetului Brasov, baraj care se va disputa tur-retur.

„Felicitam toti jucatorii care au participat in aceasta editie de campionat si le uram succes in cele doua jocuri de baraj si totodata speram ca jocul de acasa sa il putem desfasura pe terenul propriu, baza sportiva Gecsat, pe care ne am desfasurat toate meciurile de acasa din acest campionat. Pe aceasta cale multumim SC Gecsat SA, domnului Marginean Cristian”, au declarat reprezentantii clubului.