INFO AS

Meci de gală la Cluj pe 2 iunie: All Stars ROMANIA – GALATASARAY Legends

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, marii fotbalişti care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele meciului care va avea loc la Cluj pe 2 iunie, în cadrul Sports Festival. Biletele pentru meciul demonstrativ de fotbal sunt puse în vânzare pe site-ul entertix.ro.

”Ne bucurăm să găzduim din nou la Cluj legende ale fotbalului mondial. Am muncit mult în ultimele luni alături de domnii Hagi şi Popescu pentru a putea parafa acest eveniment, astfel că este o mare onoare să îi avem prezenţi alături de multe alte nume mari. I-am avut alături de noi şi în prima ediţie Sports Festival, alături de Barcelona Legends. Anul acesta, ne pregătim de un alt demonstrativ de excepţie cu Galatasaray, o echipă care a scris istorie nu doar pentru Turcia, ci pentru întreaga lume şi care a arătat că orice vis este posibil”, a declarat şi Patrick Ciorcilă, cofondator Sports Festival.

Meciul demonstrativ de fotbal dintre Romania şi Galatasaray Legends nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acţiune, ci şi o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia. Încasările primite de clubul Galatasaray pentru a participa la evenimentul organizat în cadrul Sports Festival vor fi donate către organizaţiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamităţi.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului. Evenimentul ajunge în 2023 la cea de-a patra ediţie şi va avea loc în perioada 1-4 iunie, în Cluj-Napoca.

 

citește mai multe pe news.ro >>>