Salon ATI complet renovat din fonduri proprii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

Cel mai mare salon din cadrul Secţiei ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a fost supus unor lucrări de renovare şi igienizare.
Lucrările au constat în zugrăvirea pereţilor, înlocuirea gresiei şi faianţei cu tarchet cu proprietăţi antimicrobiene, inclusiv pe pereţi până la o înălţime de 2 m, înlocuirea prizelor de curent existente şi crearea de noi poziţii de prize de curent, înlocuirea corpurilor de iluminat, montarea unui aparat de aer condiţionat şi mărirea golului de uşă şi montarea unei noi uşi care să permită accesul mai facil cu patul în salon.


Lucrările au durat aproximativ două săptămâni, iar valoarea totală a acestora a fost de 61.086 lei, bani proveniţi din fondurile proprii ale spitalului.
Salonul ATI complet renovat a fost dat în funcţiune din data de 2 martie şi primește pacienţi care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.