ȘTIRI Târnăveni

Adolescenți de 16 și 17 ani din Târnăveni, arestați preventiv pentru tâlhărie calificată

La data de 21 martie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târnăveni – Biroul de Investigații Criminale au identificat și reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, doi tineri, de 16 și 17 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 20 martie a.c., Poliția municipiului Târnăveni a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, referitor la faptul că, pe raza municipiului, un bărbat a fost agresat fizic, fiindu-i sustrasă o sumă de bani și un telefon mobil. Ca urmare a activităților investigative derulate de polițiști, la data de 21 martie a.c., au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi tineri, de 16 și 17 ani, ambii din Târnăveni. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști și predat persoanei vătămate. Cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi tineri.

Aceștia au fost predați reprezentanților Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, în vederea executării măsurii.

În cursul zilei de  22 martie, cei în cauză au fost prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Târnăveni, care au admis propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, formulată pe numele celor doi.