ȘTIRI Târnăveni

CAMPANIE UMANITARĂ LA TÂRNĂVENI – O masă caldă în fiecare seară pentru cei neajutorați

La începutul acestei săptămâni a demarat la Târnăveni o campanie umanitară ce își propune să ofere o masă caldă, în fiecare seară, persoanelor vârstnice, singure și neajutorate.
Acțiunea a fost inițiată de către membrii grupului ”Bucuria de a dărui Târnăveni”, un grup de facebook ce își propune să adune într-un singur loc oameni care doresc să îi sprijine pe semenii lor aflați într-o situație materială delicată.
Unul dintre inițiatorii acestui grup, Octavian Hegheș ne-a declarat că această campanie se derulează momentan în Parohia 2 Târnăveni a părintelui Alin Iernuțan, care ajută la distribuirea alimentelor direct persoanelor nevoiașe. Pe viitor însă se dorește extinderea acestei inițiative umanitare în întregul oraș. În acest sens au fost contactate mai multe persoane care doresc și pot să ajute la desfășurarea acestor acțiuni.
Campania ”o masă caldă în fiecare seară” se desfășoară și cu sprijinul Ruck Ventilatoare SRL.

Grupul de facebook ”Bucuria de a dărui Târnăveni” numără deja peste 1300 de utilizatori. În cazul în care puteți sprijini, prin orice metodă, o persoană neajutorată sau puteți dona alimente sau obiecte pentru cei nevoiași vă puteți înscrie în acest grup AICI .