ȘTIRI din județ

Caz șocant în Reghin: un bărbat și-a violat propria fiică

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin, sub supravegherea procurorului de caz, au realizat la data de 16 martie a.c., o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 51 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.
Cercetările au fost demarate din oficiu de polițiști, în baza activităților-investigativ operative derulate, din acestea reieșind ca cel în cauză ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră.
Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuința acestuia, fiind condus la sediul unității de poliție pentru audieri.
Urmare a probatoriului administrat, la data de 16 martie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, în continuare fiind condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș în vederea executării măsurii.
De asemenea, cu privire la această faptă au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Mureș.
Pe numele bărbatului de 51 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, Judecătoria Reghin a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Reghin, sub supravegherea unității de parchet competente, pun în aplicare un mandat de percheziție la locuința celui în cauză, în vederea continuării cercetărilor.