ȘTIRI Târnăveni

Cupa României la mountainbike va avea loc la Târnăveni pe 15 iunie

Pe data de 15 iunie municipiul Târnăveni va găzdui cupa României la mountain bike, disciplina cross country, un eveniment la care sunt așteptați sportivi de top din țară. 

”Ne bucură faptul că avem sprijinul comunității locale în organizarea unor evenimente pentru concetățenii noștri.
De aceea suntem bucuroși să anunțăm că în data de 15 iunie, Târnăveni Cycling împreună cu Federatia Română de Ciclism, în frumoasa locație a companiei Ruck, care este și sponsorul principal, va avea loc un eveniment spectaculos pentru prima oară în Municipiul Târnăveni. Este vorba despre găzduirea cupei României la Mountain Bike unde sunt așteptați cei mai buni rideri din țară. Ei se vor întrece in disciplina Cross Country pe un traseu de 62 km care traversează dealurile și pădurile ce ne înconjoară.
Compania Ruck , de-a lungul timpului a creat spatiul propice, sprijinind permanent desfășurarea unor evenimente care promovează un stil de viață sănătos în comunitatea noastră.
Mulțumim încă o dată tuturor sponsorilor, partenerilor și voluntarilor pentru susținerea și promovarea unor astfel de manifestări sportive , care face cunoscut municipiul nostru pe harta competițiilor sportive de interes național și nu numai!” au declarat organizatorii Maratonului Târnavei, ce se va desfășura pe data de 15 și 16 iunie 2024. Informații suplimentare puteți afla pe site-ul competiției, maratonultarnavei.ro.

Radio AS Târnăveni este partener media la acest eveniment.