ȘTIRI Târnăveni

Dispărut din Târnăveni în 2015 , găsit după 9 ani pe străzi în Câmpulung

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Târnăveni, dat dispărut în urmă cu nouă ani a fost găsit de jandarmii argeşeni pe o stradă din municipiul Câmpulung.
„Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenţia jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute şi faptul că acesta părea o persoană fără adăpost. În momentul legitimării şi verificării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariţie încă din anul 2015”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş. Conform aceleiaşi surse, tânărul, pe nume Mădălin, a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.
„Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, judeţul Mureş, şi că nu avea posibilităţi materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineţii, trei jandarmi argeşeni, aflaţi în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu”, se mai menţionează în comunicat.
Reprezentanţii IJJ Argeş au precizat că bărbatul a fost lăsat la domiciliul mamei sale, în Târnăveni.

Agerpres