ȘTIRI Târnăveni

ÎMPREUNĂ PENTRU ERIC – Implică-te și tu! Un suflet de copil îți va mulțumi

Deși aflat la primii pași în viață, Eric Ștefan Moldovan din Târnăveni se confruntă deja cu obstacole greu de depășit.
În vărstă de numai 7 ani, Eric a primit un diagnostic complex, ce include un retard în dezvoltarea limbajului, retard în dezvoltarea psihică, tulburare ușoară de dezvoltare motorie, hiperkinezie cu deficit atențional precum și crize de afect cu heteroagresivitate.
Pentru a avea o șansă la o viață normală, Eric trebuie să urmeze terapia NeuroFeedback Plus, la Institutul Brain Map Neuroscience din Târgu Mureș.
Această terapie include peste două sute de ședințe de tratament, ce trebuie realizate cât mai repede. Costurile totale ale acestor tratamente depășesc suma de 70 000 de lei, sumă pe care familia nu și-o poate permite în acest moment.
Cu ajutorul tău, cu ajutorul NOSTRU, Eric poate spera la o viață normală.
Orice sumă, oricât de mică, este binevenită. Fie că donezi, fie că distribui acest anunț umanitar – gestul tău poate face diferența!
Donațiile pot fi făcute în contul RO21RNCB0194089463040008 , cod SWIFT: RNCBROBU, deschis pe numele mamei, Bălan Cozma Mihaela.
Tot mama lui Eric răspunde și la numărul de telefon 0726570274 tuturor celor care vor să ajute sau doresc informații suplimentare înainte de a dona.
În finalul acestui articol găsiți certificatul medical al lui Eric, precum și analiza detaliată efectuată la Institutul Brainmap Neuroscience Târgu Mureș.

ÎMPREUNĂ ÎL PUTEM AJUTA PE ERIC. Implică-te și tu! Un suflet de copil îți va mulțumi.