ȘTIRI din județ

Mai multe accidente duminică după-amiază în județul Mureș

Pompierii Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină în jurul orei 16:00, la un accident rutier produs între două autoturisme pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș. În urma evenimentului, cele două persoane implicate au fost preluate echipajul medical alocat la fața locului. În urma evaluării medicale s-a constatat faptul că doar una dintre acestea, o tânără în vârstă de 19 ani, a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Cealaltă persoană implicată a refuzat transportul la spital.

Un alt accident rutier a avut loc pe strada Someșului din municipiul Târgu Mureș. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, răsturnat în afara părții carosabile. Șoferița în vârstă de 20 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Târgu Mureș conștientă, în stare stabilă (cod galben medical). 

Pompierii Detașamentului Sighișoara au intervenit pe DN 13, la ieșirea din municipiul Sighișoara spre Târgu Mureș, la un accident rutier produs între un autocamion care transporta floarea soarelui și un autoturism. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Cele două persoane implicate au fost preluate de echipajele medicale, în urma evaluării constatându-se că doar șoferul autocamionului, un bărbat în vârstă de circa 25 de ani, a suferit leziuni în urma impactului (cod galben medical). Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Un accident rutier s-a produs duminică seara și pe DN 15, la ieșire din municipiul Reghin spre municipiul Bistrița, unde un autoturism a lovit un cap de pod, părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului, echipajele au acționat pentru deblocarea uneia dintre cele două persoane implicate, acestea fiind imediat preluate de echipajul medical.
Cele două persoane implicate, de sex feminin, cod galben și cod verde medical au fost preluate de echipajul SMURD și au primit  îngrijiri medicale la fața locului. Mai apoi victima de cod galben a fost transportată la spital.