ȘTIRI Târnăveni

Șofer decedat în urma unui accident la Cerghid

Un șofer a murit și alte două persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între două autoturisme în apropiere de Cerghid, jud. Mureș.

Accidentul a avut loc marți seara, când șoferul unei mașini intrate în depășire a pierdut controlului volanului și s-a izbit frontal de un alt autoturism care tocmai oprise pe marginea drumului. În interiorul autoturismului parcat se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani care a fost rănit grav, ceilalți doi pasageri coborând cu puțin timp înainte de impact.

La fața locului au sosit echipajele ISU care au acordat primul ajutor victimelor.  Din păcate persoana accidentată grav nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de către medicul aflat la locul intervenției. Celelalte două persoane au suferit leziuni minore și au refuzat transportul la spital.

Circulația a fost blocată pentru aproape două ore pe ambele sensuri de mers.

La locul accidentului a fost nevoie și de intervenția Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la IPJ Mureș pentru aplanarea unui conflict, deoarece rudele victimei decedate au încercat să își facă singure dreptate.

Info+foto : ISU Mureș