Trei persoane rătăcite, într-un autoturism blocat pe un drum lăturalnic din Dâmbău

Pe data de 5 ianuarie, în jurul orei 18:00, trei persoane aflate într-un autoturism s-au rătăcit și au rămas blocate pe un drum lăturalnic al localității Dâmbău, comuna Adămuș.
Au intervenit de urgență pentru căutarea persoanelor rătăcite pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Aceștia s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale de teren și în cel mai scurt timp posibil au găsit autoturismul împotmolit în noroi. În interiorul autoturismului se aflau trei persoane, din fericire acestea nu au necesitat asistență medicală.
Pentru extragerea autoturismului a fost necesară intervenția unui utilaj, iar în acest sens primăria comunei Adămuș a trimis la fața locului un buldoexcavator, un utilaj agricol și două autoturisme de teren. De asemenea au fost puse la dispoziție, în caz de nevoie pături și ceai, neștiindu-se la momentul sosirii echipajelor cât va dura intervenția.
Pompierii au reușit -împreună cu personalul trimis de primărie- să tracteze autoturismul până la drumul principal, pentru a fi în siguranță.