ȘTIRI Târnăveni

Un weekend plin de incendii de vegetație la Târnăveni și în împrejurimi

Acest weekend a fost marcat de mai multe incendii de vegetație la Târnăveni și în împrejurimi. 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit sâmbătă seara la un incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Adămuș. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 6 cadre militare.
Apoi, duminică după amiază pompierii Detașamentului Târnăveni au intervenit la un incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Seuca.A ars vegetație uscată pe o suprafață de caproximativ 20 mp și un balot de paie.
Tot duminică după-amiază, un alt incendiu de vegetație uscată s-a produs în localitatea Dâmbău, comuna Adămuș. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Adămuș.În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 1 hectar.
Duminică seara în jurul orei 20 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit la un incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Târnăveni. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 5 hectare După circa două ore, în jurul orei 22, un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu vegetație uscată pe o suprafață de circa 0,5 hectare în localitatea Adămuș.
Și tot în jurul orei 22, Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit la un incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Târnăveni. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 4 hectare.