ȘTIRI Târnăveni

Recensământul populației la Târnăveni. Află unde te poți autorecenza

Recensământul populației din România va începe de luni, 14 martie 2022.
În premieră în acest an cetățenii au posibilitatea de a se autorecenza online, în perioada 14 martie -15 mai.  Cei care vor opta pentru autorecenzare vor primi o zi liberă (în cazul salariaților). De asemenea, prin recenzarea online se evită contactul cu un recenzor.
Autorecenzarea se va efectua prin intermediul site-ului www.recensamantromania.ro . Sub sloganul ”Om cu om, casă cu casă”, portalul pune la dispoziția utilizatorilor formularul online necesar, iar pentru înregistrarea pe site veți avea nevoie de o adresă de email validă. După completarea tuturor rubricilor veți putea descărca și confirmarea autorecenzării.  Desigur, pentru care au nevoie de asistență pentru completarea formularelor online există varianta autorecenzării asistate, în centre puse la dispoziție de primării, unde pașii necesari vor fi efectuați sub îndrumarea unui recenzor.La Târnăveni autorecenzarea asistată are loc la :

Clubul Pensionarilor nr. 1 – Mun. Târnăveni, str. Republicii, nr. 61
Casa de Cultură „Mihai Eminescu” – Mun. Târnăveni, str. Republicii, nr. 32
Serviciul Taxe și Impozite Locale – Mun. Târnăveni, str. Republicii, nr. 84
Clubul Pensionarilor nr. 2 – Mun. Târnăveni, str. 1 Decembrie 1918, nr.46, V10
Sediul DAS – Mun. Târnăveni, str. Avram Iancu, nr.160
Căminul Cultural Bobohalma – Bobohalma
Școala Gimnazială “Vasile Moldovan” – Târnăveni, str. Fabricii, nr. 4

Programul de functionare:

Luni – Vineri: 16:00 – 20:00, cu excepția spațiului amenajat la sediul Serviciului Impozite și Taxe Locale, care va fi: 13:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: 08:00 – 20:00, conform unui program stabilit de recenzorul ARA în funcție de solicitările persoanelor pentru asistare la autorecenzare.
Autorecenzarea asistată se va realiza pe tabletele electronice puse la dispoziție de UJIR-uri prin intermediul primăriilor și instalate în spații special amenajate.

Data de referința pentru care trebuie completate datele în chestionar este 01.12.2021

Cei care nu doresc să se autorecenzeze vor fi incluși în programul de recenzare standard, ce are loc în perioada 17 mai -17 iulie, cu vizite făcute pe teren de către recenzori.
Spre sfârșitul anului vor fi anunțate rezultatele provizorii, iar rezultatele finale ale acestui recensământ vor fi date publicității la sfârșitul anului 2023.