ȘTIRI Târnăveni

Evenimentul ”RAM pentru excelență” – vineri 22 martie, la Târnăveni

Evenimentul ”RAM pentru Excelență”, organizat de Asociația Amiciția prin grupul RAM, va avea loc în data de 22 martie 2024, de la ora 17:00, în sala mare a Casei de Cultură ”Mihai Eminescu” din Târnăveni.
”Dorim să susținem excelența în educație prin promovarea tinerilor de valoare. Aceștia sunt modele demne de urmat, care au dat dovadă de perseverență și ambiție, obținând rezultate deosebite în activitatea școlară, la olimpiade și concursuri. Cu acești tineri, comunitatea noastră se mândrește. Ei oferă orașului nostru o poziție onorantă pe harta performanței școlare, atât la nivel județean, cât și național.
Efortul și munca lor se cuvine să fie răsplătite pe măsură. Cu ajutorul unor prieteni, firmele Ruck Ventilatoare și Home & Office Glass Design, care au înțeles că excelența în educație aduce beneficii comunității, dorim să-i susținem pe acești elevi merituoși.
Grupul RAM și tinerii liceeni, împreună vom crea punți între generații prin câteva momente artistice oferite din suflet tuturor celor care doresc să ne fie alături la acest eveniment. Vă așteptăm cu drag!” au declarat organizatorii acestui eveniment.