ȘTIRI din județ

Mai multe accidente rutiere în acest weekend în județul Mureș

Sâmbătă, 20 noiembrie, în jurul orei 16:00, accident rutier produs pe raza localității Deda.
Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda. A fost vorba despre o autoaccidentare, în urma impactului o persoană a fost preluată și transportată la CPU Reghin. Circulația a fost blocată pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Sâmbătă, 20 noiembrie, în jurul orei 16:00, accident rutier produs în orașul Luduș, strada Ioan T. Olteanu.
Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. A fost vorba despre un accident produs între două autoturisme, iar în urma impactului o victimă de cod galben a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația spre localitatea Gheja a fost blocată pe toată durata intervenției.

Duminică, 21 noiembrie, în jurul orei 01:20, accident rutier produs pe raza localității Petelea.
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. A fost vorba despre un autoturism care a pierdut controlul, acesta a acroșat două autoturisme parcate și a lovit o țeavă de gaz pe care a fisurat-o. A fost o singură persoană implicată, aceasta fiind de cod verde, a primit asitență medicală de la echipajul de pe ambulanța SAJ. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Duminică, 21 noiembrie, în jurul orei 11:10, accident rutier produs în localitatea Dumbrăvioara, strada Principală.
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. A fost vorba despre un accident produs între două autoturisme, iar în urma impactului, o persoană a fost preluată și transportată la spital cu ambulanța SAJ. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Drumul a fost blocat pe un sens de mers.

Duminică, 21 noiembrie, în jurul orei 22:20, accident rutier produs pe raza localității Cuci.
Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. A fost vorba despre un impact produs între două autoturisme, iar în urma impactului patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, acestea fiind de cod galben. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.
Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

Tot ieri, 21 noiembrie, în jurul orei 22:40, accident rutier produs pe raza localității Zau de Câmpie.
Au executat misiunea pompierii militari de la Secția Sărmașu. A fost vorba despre un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, iar din interior s-au autoevacuat cinci persoane, două dintre ele necesitând asistență medicală. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circualția în zonă nu a fost afectată.