ȘTIRI din județ

Programări online pentru vizita la Centrele de Relații cu Publicul Delgaz Grid

Programarea se face simplu, în trei pași, pe www.delgaz.ro. Se pot programa online persoane fizice și juridice, dar și operatori autorizați ANRE care depun cereri în numele
clienților lor. În urma programării clienții vor fi informați printr-un email cu privire la documentele de care au nevoie pentru a-şi soluţiona solicitările și astfel acestea pot fi rezolvate la prima vizită.
Programarea se face simplu, în trei pași:
1. se accesează pagina www.delgaz.ro , secțiunea Programează
vizita la Delgaz Grid ;
2. se completează detaliile rezervării (motivul, locația și intervalul
orar, datele de identificare), apoi solicitantul va primi un email de
confirmare;
3. confirmarea programării se face prin accesarea link-ului primit pe
email.
În cazul în care intervin modificări în programul solicitantului, acesta
are posibilitatea să își anuleze programarea, prin accesarea unui link
primit de asemenea pe email.
Pentru segmentul de gaze naturale, pot fi soluționate solicitări precum cele privind obţinerea avizelor de amplasament, cereri de racordare la rețeaua de distribuție, cereri de modificare a instalației, punerea în funcțiune a instalației, depunerea fișelor de revizii şi verificări la instalațiile interioare de gaz etc.
Pentru segmentul de energie electrică, pot fi soluționate solicitări precum cele care vizează obţinerea avizelor de amplasament, cereri de racordare la reţeaua de distribuție, cereri de modificare a instalației electrice, obținerea calității de prosumator etc.  În urma implementării acestei opţiuni, la Centrele de Relații cu Publicul ale Delgaz Grid au prioritate solicitanții care și-au făcut programare online, însă accesul tuturor clienţilor noștri este asigurat și fără programare în intervalul orar de funcționare al acestora. Orarul și adresa acestor centre pot fi consultate pe site-ul companiei la https://delgaz.ro/despre-noi/centre-de-relatii-cu-publicul .